Agile HR, waarom zou je?

Reading Time: < 1 minute

Agile werken, het wendbaar werken, zie je in steeds meer organisaties opkomen. Hoe herken je deze organisaties en waarom doen ze dit? En wat betekent dit voor de rol van HR? In mijn rol als agile HR coach heb ik heel wat variaties gezien. Ik neem je graag mee in wendbaar werken en wat dit betekent voor HR.

Hierover schreef ik een blog voor XpertHR Actueel in november 2017. In de blog daar neem ik je mee in het waarom er zoveel organisaties wendbaar (gaan) werken, en laat ik je zien waarom Agile zo interessant is voor HR. Ben je benieuwd naar deze blog? Lees hem dan gauw op de website van XpertHR Actueel.

Heb je de blog gelezen en heb je vragen over hoe Agile HR voor jouw organisatie kan werken? Stel ze gerust, ik ben benieuwd!

Home » Blog » Agile HR, waarom zou je?